Thuisbioscoop

Wat is een thuisbioscoop? Het woord zegt het al: een bioscoop in uw eigen huis. Hier komen verschillende zaken bij kijken, om u hierbij te helpen kunnen wij samen met u een plan maken om uw eigen thuisbioscoop te realiseren.

Wensen

Iedereen heeft zijn eigen wensen bij het bouwen van een thuisbioscoop, daarnaast is ook de kamer waar de bioscoop gerealiseerd wordt bepalend voor de mogelijkheden. Om te bepalen wat er bij u mogelijk is gaan we samen om de tafel zitten en bekijken we de situatie, uw wensen en budget. Met deze informatie gaan wij aan de slag en komen we terug met een passend voorstel wat bij u past. Afhankelijk van uw keuze gaan we daarna aan de slag met een planning zodat we weten wat er allemaal moet gebeuren en wat we van elkaar kunnen verwachten.

Wat komt er bij kijken?

Iedere thuisbioscoop is anders, sommige mensen willen de kamer volledig opnieuw laten inrichten tot en met een verlaagd plafond en nieuw stucwerk op de muren. Andere mensen willen alleen de apparatuur laten installeren. Dit is geen problem voor ons, u geeft aan wat u wilt en wij vullen dit in.

Daarna gaan we aan de slag.

Apparatuur

Wij zullen een voorstel doen voor de te gebruiken apparatuur en installeren deze ook voor u, dit bestaat meestal uit:

- Beamer en beamerscherm/grote TV
- Versterkers
- Speakers (5.1 of 7.1)
- Computer voorzien van mediacenter software

Indien we uw interesse hebben gewekt en u graag eens wilt bespreken wat de mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op.